index rottweiler kasvattajat tietokanta

Virtuaalinen rottweileryhdistys

VRY on ollut toiminnassa jo useampia vuosia, ensimmäisen kerran päivänvalon se näki vuonna 2005, jolloin yhdistystä ylläpiti Raj, Tryffelija Varga.
Yhdistys on aikanaan vaihtanut useamman kuin kerran ylläpitäjää / ylläpitäjiä, onhan se ollutkin kourallisen vuosia toiminnassa virtuaalisesti. Vuonna 2013 VRY päätti nousta uudelleen pinnalle ja tulee toivottavasti myös pysymään siellä mahdollisimman pitkään.

Sivuston tarkoituksena on tutustuttaa vielä rodusta tietämättömiä millanen rottweiler oikeastaan ja alunperin on. Sekä nostattaa rodun kantaa virtuaalimaailmassa, unohtamatta pyrkimistä tason parantamiseksi. Virtuaalimaailmassa ei rottweilereita ole mitenkään äärettömän suuria määriä, mikä toisaalta on rodun kannalta hieno asia. Näin ollen pystytään tasapainoittamaan rotua ja pitämään se terveenä, sekä välttämään suurimmat riskit koirien välisiin sukusiitoksiin ym. Vaikka rotu on monelle virtuaaliharrastajalle täysin utopiaa, niin kyseessä on monipuolinen ja mitä mainiompi harrastekoira! Eritoten työkentelyyn rottweiler sopii luonteen ja rakenteensakin puolesta, se on vankka ja lujahermoinen työskentelijä.
Rodusta on väännetty kautta aikojen monenlaisia kauhuskenaarioita, mutta yhdistyksen sivuihin kun tutustuu -niin ainakin toivottavasti monenkin mielipide rottweilereita kohtaan muuttuu positiivisempaan suuntaan. Ja samalla saataisiin kiinnostusta nousemaan nykyhetkeä edes hieman paremmaksi.

Pyrin järjestämään mahdollisimman paljon tapahtumaa nimenomaan rottweilereille, mihin jokaisella kyseisen rodun omistavalla / kasvattavalla on mahdollisuus osallistua. Pääsääntöisesti tapahtumaa on luvassa pk-lajeja (eritoten ko. rodulle sopivia), eikä unohdeta että järjestelen välillä myös jonkin lajin voittajatapahtumia! Jolloin otetaan mittaa, kuka rottweiler on kyseisen lajin paras -näitä kilpailuja tulee yleensä vain muutama vuodessa.
Joskus silloin tällöin on mahdollista järjestää myös pienimuotoisia näyttelyit rotunsa edustajille.

Tietokantaan on mahdollista rekisteröidä milloin vaan oma rottweilerinsä sekä se olisi myöskin enemmän kuin suotavaa. Näin ollen tulisi olemaan paljon helpompaa havannoida nykyistä ja tulevaa rottweiler-kantaa, että montako ruttunaamaista oikeastaan virtuaalimaailmassa tällä hetkellä on.

Mukavia hetkiä yhdistystä selaillessa ja rottweileriin rotuna tutustuessa!
Terveisin, ylläpitäjä Shendi | sähköposti

Ulkoasun kuvat © TIMIT-TOR & vom Entferntland